A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Святкування Дня села Бондарі.

Дата: 02.10.2018 15:46
Кількість переглядів: 1648

Фото без опису

Гарної осінньої днини Бондарівська родина святкувала День села.

День села – важлива і хвилююча подія для кожного сільського жителя. Це не просто свято, це свідчення єдності та самоорганізованості.

 

І от зі сцени лунають перші слова пошани від голови громади Самсонової Світлани Анатоліївни. Слова пошани до людської праці, подяка за натруджені руки та бажання зробити своє село найкращим.

Почесними грамотами селищної ради за активну громадянську позицію, доброчинність та вагомий внесок у розвиток територіальної громади були нагороджені: голова спілки ветеранів Лібенко Є.Я., медична сестра загальної практики сімейної медицини Бондарівської амбулаторії Шилильо С.М., голова ФГ «АГРОЕЛІТА» Заїченко О.Л., голова ФГ «ПЕДАЙ» Педай С.В.

На правах господаря, в.о. старости В.М. Бондар, вітаючи односельчан зі святом, бажав  міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосив, що такі свята дають громаді надію на краще життя і спонукають людей вірити в себе і у свої можливості.

В своїй промові голова ради ветеранів Лібенко Є.Я. вшанувала усіх загиблих у роки Великої Вітчизняної війни,  воїнів АТО, які не шкодували своє життя за мирне небо і спокій в Україні.

- Вони боронили нашу рідну землю та гідно дивилися в лице смерті, - промовила Євгенія Яківна. – Ми гордимося тим, що на нашій землі живуть справжні чоловіки! Адже, якби не ці хлопці – не було б, можливо, у нас сьогодні такого радісного свята. Не колосилася б у полі золота пшениця, не таким світлим та блакитним було наше українське небо.

За сприяння СФГ «Атланта» та Біланівського ГЗК до Дня визволення села та до міжнародного Дня Ветерана учасникам та ветеранам війни було роздано продуктові набори.

Особливу позитивну атмосферувої музичні та співочі таланти подарували глядачам артисти Полтавської обласної філармонії. Вміння дарувати радість людям, невичерпний талант артистів підкорили серця глядачів.

Свято вдалося! З легкою втомою селяни задоволенні та щасливі не поспішаючи йшли додому, аби завтра знову приступити до важкої щоденної праці... «Село живе допоки пісня лине»!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь