A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

День працівника освіти в Новій Галещині

Дата: 08.10.2018 16:45
Кількість переглядів: 838

Фото без опису

 

5 жовтня у багатьох країнах відзначають Всесвітній день вчителя. Офіційно його визнали в більш як ста державах світу. Вперше про таке свято заговорили в 1994 році, коли й було засноване це свято.

Всесвітній день вчителя сьогодні святкують не тільки вчителі шкіл, а й викладачі вищих навчальних закладів, працівники сфери освіти і всі, хто вважає себе причетним до навчання молодого покоління. Всесвітній день вчителя — прекрасний привід, щоб згадати про високу роль вчителя в сучасному суспільстві. Саме тому на різних державних рівнях прийнято в цей день вітати педагогів, відзначаючи їх заслуги перед країною.Дата для святкування Всесвітнього дня вчителя була обрана невипадково. У цей день в 1966 році відбулася паризька міжурядова конференція, темою якої став статус вчителів. Всі норми щодо цього питання згодом задекларувала

організація ЮНЕСКО.

Україна також святкує День вчителя саме 5 жовтня. Іноді проведення урочистих заходів переноситься на сусідні дати, якщо 5 жовтня припадає на вихідний день тижня. 5 жовтня 1994року Всесвітній день учителя відзначався вперше, і з тих пір святкові заходи незмінно проходять 5 жовтня.

Відбулося таке свято і в Новогалещинській громаді. В будинку культури зібралися всі, хто пов’язав свою долю з педагогічною професією. Дуже приємно було бачити в залі педагогів і вихователів , які знаходяться на заслуженому відпочинку. Глядацька зала майоріла осінніми квітами і розквітала посмішками вихованців та педагогів, настрій у залі панував особливо піднесений і радісний. Учні підготували чудові концертні номери й привітання. На розсуд глядача були представлені сценки із шкільного життя.

Багато гарних, щирих, теплих слів було сказано на адресу вчителів та вихователів.Учні не скупились на привітання і щирі посмішки. Квіти, танці і пісенні вітання ,  які дарували діти, були найдорожчим подарунком, тому що дарували їх – від щирого серця.

 За сумлінну працю, високу результативність у роботі, особистий вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти педагоги були нагородженні грамотами та подяками Новогалещинського відділу освіти.

Дорогі наші педагоги!

Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров’я і багато терпіння, а також любові до своїх маленьких і таких рідних учнів! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь