A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Наслідки негоди поборено.

Дата: 29.12.2018 09:02
Кількість переглядів: 385

 

 

25-26 грудня на території Полтавської області пройшов сильний снігопад, який супроводжувався хуртовинами, ожеледдю, налипанням мокрого снігу та посиленням вітру. Не оминула негода і  не була скупою на сніг зима і для Новогалещинської селищної ради.

 Отримавши попередження служби МНС, до ускладнення погодних умов селищна рада почала готуватися заздалегідь, було проведено повну заправку та огляд техніки КП «Галещина».

 Вже з четвертої години ранку 25 грудня 2018 року, для нормалізації дорожнього руху, було розпочато розчищення центральних вулиць населених пунктів селищної ради. Однак ситуація залишалась критичною аж до вечора 26 грудня, оскільки снігопад не припинявся. Основні сили техніки спочатку були направлені на розчищення центральних  автодоріг. Віддалені вулиці  розчищалися в другу чергу, тому ми вдячні мешканцям громади за терпіння і розуміння.

 Велика подяка керівникам: Біланівського  ГЗК, СФГ «Педай», СФГ «Агро Еліта», СФГ «Атланта», НВП «Акро Україна» та свідомим громадянам, які проявили небайдужість та власною технікою і власними силами розчищали дороги.

До виконавчого комітету надходили  звернення, щодо усунення наслідків негоди, кожне з них розглянуто та вжито відповідні заходи для нормалізації ситуації.

 Шановні жителі селища та прилеглих територій - прохання звертати увагу на попередження про ускладнення погодних умов та бути чуйними один до одного.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь