A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Хай у щасті зростає гомінка дітвора

Дата: 13.08.2019 14:59
Кількість переглядів: 1083

Фото без опису


Новогалещинський ЗДО «Казка» здійснив давню мрію – відремонтував свій харчоблок. Досягнення  цієї мети стало можливим завдяки співпраці громади з ТОВ «Біланівський ГЗК». Після кропітких ремонтних робіт  харчоблок та коридор харчоблоку повністю приведено до вимог санітарного законодавства. А використання інноваційних будівельних технологій дозволило не лише облаштувати комфортний та функціональний простір, але й підвищити енергоефективність приміщення. Ремонтні роботи проводилися згідно Договору про соціальне партнерство та участь у розвитку соціальної сфери Новогалещинської об’єднаної територіальної громади з ТОВ «Біланівський ГЗК» Кошти витрачені на ремонт  - 380 тисяч гривень. У ході проведення робіт покладено облицювальну плитку на стінах та підлозі, зроблено стелю, замінено  двері та систему опалення, освітлення з використанням енергозберігаючих технологій, встановлено нове обладнання: примусову витяжку, електричну плиту, стелаж, столи.

Роботи проводилися протягом липня-серпня 2019року. А вже із середини серпня ЗДО радо вітає у своїх стінах  маленьких вихованців.

Звичайно, поки йшли ремонтні роботи, дитячий садок не працював, тому батькам, чиї дітки ходять до садочку, було незручно. Ми дуже дякуємо за розуміння і терпіння. Адже  від санітарних умов закладу напряму залежить здоров’я дітей. Тож нехай кожен день у дитячому садочку буде для кожної дитини щасливим та цікавим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь