A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ДОБРІ СПРАВИ

Дата: 12.11.2019 16:52
Кількість переглядів: 783

Фото без опису

     Про добрі вчинки можна говорити багато, можна обіцяти покращити життя на селі, а можна просто взяти і зробити. Не зволікаючи із допомогою, не залишаючись осторонь від потреб і проблем самотніх людей похилого віку, дбаючи про тих, хто  найбільше очікує допомоги, зробити максимум, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу зумів депутат Новогалещинської селищної ради Олексій Матвієць.

    Всі ми добре знаємо, як нині виглядає українське село. У переважній більшості сіл основа населення – люди старшого віку. Це люди, які все життя тяжко працювали на землі. Це люди, які пережили війну й віддали всі свої сили на відновлення нашої країни.

    Нині ж вони не можуть отримати найпростіших  послуг: придбати ліки, найнеобхідніші продукти харчування, оплатити комунальні послуги. «Чому?» - спитаєте ви. Тому, що в більшості сіл надати їм цю послугу немає кому. А здоров’я, щоб поїхати навіть до найближчого райцентру, в цих людей вже не те. Хоча б частково розв’язати цю проблему вирішив Олексій Миколайович, з його ініціативи, вже місяць в селах Ревівка, Заруддя та Василенки домівки мешканців поважного віку відвідує Леся Гладка (Ісайчук).

Фото без опису

Допомогти іншому, вміти вислухати – нелегко, це дуже відповідальна робота. Але коли  знаєш, що крім тебе  цій людині ніхто не допоможе і знаєш як на тебе чекають, то це надає сил та енергії. Нову тендітну помічницю  мешканці сіл прийняли добре, дуже вдячні за допомогу та турботу. Тож побажаємо Лесі витримки, терпіння, розсудливості у відповідальній і нелегкій роботі. 

   Ми впевнені, що така ініціатива допоможе тисячам людей, які проживають у віддалених селах. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь