A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення тридцять першої сесії сьомого скликання від 08.01.2020

Дата: 10.01.2020 15:01
Кількість переглядів: 453

Протокол тридцять першої сесії сьомого скликання від 08.01.2020

Рішення №1Про обрання лічильної комісії Новогалещинської сел.ради

Рішення №2 Про оголошення рішення ТВК про підсумки додаткових виборів

Рішення №3 Про внесення змін до структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчиї органів

Рішення №4 Про зміну чисельності та персонального складу виконавчого комітету Новогалещинської сел.ради

Рішення №5 про покладання обов’язків старости

Рішення №6 Про початок реорганізації Пісківської сільської ради шляхом приєднання до Новогалещинської сел.ради

Рішення №7 Про внесення змін до складу постійних комісій Новогалещинської сел.ради

Рішення №8 Про внесення змін до штатного розпису КЗ "Центр культури, дозвілля, спорту та туризму Новогалещинської сел.ради" на 2020 рік

Рішення №9 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Іванюк О.І.

Рішення №10 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Черненко Т.П.

Рішення №11 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Черненко О.І.

Рішення №12 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Ромашину М.І.

Рішення №13 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Єльченко Ю.М. та гр.Суботіній Т.М.

Рішення №14 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Черненко О.І.

Рішення №15 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Черненко Т.П.

Рішення №16 Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості із земель комунальної власності для ведення фермерськогогосподарства гр.Покидько Г.О.

Рішення №17 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Матвієць Р.Л.

Рішення №18 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Гладкій О.А.

Рішення №19 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Романюхи В.Г.

Рішення №20 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Бутенко В.Г.

Рішення №21 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Комахідзе Н.Б.

Рішення №22 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Миогородського Г.О.

Рішення №23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр.Рихлика С.І.

Рішення №24 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Бутенку В.І.

Рішення №25 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо визначенн (встановлення) земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Перекладовій Т.Г.

Рішення №26 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Перекладовій Т.Г.

Рішення №27 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення у власність земельної ділянки гр.Казаніну М.О.

Рішення №28 Про затвердження розпорядженнь селищного голови в міжсесійний період

Рішення №29 Про приведення у відповідальість рішення тридцятої сесії сьомого скликання "Про бюджет Новогалещинської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік"

Рішення №30 Про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій та проведення державної реєстрації актів цивілього стану, вчинення дій щодо ведення господарського обліку Пісківської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь