A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося друге засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Новогалещинської ОТГ

Дата: 04.03.2020 15:05
Кількість переглядів: 1032

Фото без опису


4 березня на базі Новогалещинського ліцею проведено чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Новогалещинської об'єднаної територіальної громади. Захід відбувся за участі: представника Полтавського регіонального офісу U-LEAD з Європою - експерта з питань розвитку громад і територій Вадима Штефана, представників ТОВ «Біланівський ГЗК» - провідного економіста Олесі Могильної та головного спеціаліста зі зв’язків з громадськістю та пресою Ярослави Литвиненко, Новогалещинського селищного голови Світлани Самсонової, в.о. старост старостинських округів громади Уляни Кульбачки та В’ячеслава Бондара, Василівського сільського голови Алли Таратути та 21 члена робочої групи.


Фото без опису

У ході засідання, яке стало логічним продовженням попередньо проведеної роботи, члени робочої групи провели аналіз опитування-анкетування двох сегментів громади – пересічних мешканців та підприємців, обговорили фактори, що мають позитивний та негативний вплив на громаду.

4 сформовані групи  обговорили сильні та слабкі сторони, можливості та загрози, пріоритетні напрямки розвитку Новогалещинської ОТГ у сфері економіки, культури, інфраструктури, формування свідомої та активної громади. Визначили ключові завдання на наступне засідання, яке планується провести через місяць.


Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь