A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Ви знаєте, де ваша дитина зараз?

Дата: 17.03.2020 15:40
Кількість переглядів: 624

Шановні батьки!   Не залишайте дітей без нагляду! 

Недопустіть, щоб ваша дитина стала жертвою недбалості дорослих!

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінкиПам’ятайте!!! Відповідальність щодо виховання дітей покладена на  батьків, оскільки обов’язок здійснювати належне виховання та нагляд за дитиною є обов’язковим, тому неналежне виховання дітей – це правопорушення батьків і, як наслідок, настання відповідальності. Законодавство передбачає адміністративну та кримінальну відповідальність батьків за неналежне виховання дітей.  Батьки мають знати, де і з ким знаходиться їх дитина у будь-який час. Залишення дитини без нагляду може призвести до нещасного випадку чи безвісного зникнення. Опиняючись наодинці з вулицею, дитина може стати жертвою злочину або скоїти необдуманий вчинок, який прирівнюється до злочину.

Саме така неприємна ситуація склалася у минулі вихідні. Два учні Новогалещинського ліцею  вирішили розважитися біля водонапірної вежі, з якої забезпечуються водою будинки мікрорайону біофабрики. Дитячі пустощі призвели до того, що хлопці зірвали кран і тільки з вежі зійшло понад 2000 л води (не враховуючи систему, що спричинило припинення водопостачання до будинків)! Працівники КП були змушені у вихідний день ліквідовувати наслідки аварії, якої могло б не статися, якби батьки знали де знаходяться їхні діти і чим вони зайняті.

Шановні Батьки!!! У ваших дітей повинно бути щасливе дитинство, і за це відповідаєте ви, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав, виховання - однин із основних ваших обов’язків.

ПАМ’ЯТАЙТЕ!!!

За скоєні злочини тисячі неповнолітніх перебувають у місцях позбавлення волі. У слідчих ізоляторах  правопорушники очікують на вирок по кілька років. За цей час, стверджують фахівці, відбуваються незворотні зміни в особистості підлітка. Якщо до СІЗО вони потрапили через необачну дитячу витівку, то виходять вони звідти вже злочинцями.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь