A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сучасне оснащення для амбулаторії

Дата: 09.06.2020 15:08
Кількість переглядів: 1558


Новогалещинська АЗПСМ отримала сучасні аналізатори крові, які дозволяють в найкоротші терміни отримати результати дослідження. Загальний та біохімічний аналіз крові є одним із широко застосовуваних лабораторних досліджень. Практично в кожній лікарні при зверненні до спеціаліста,  кожному пацієнту, в обов’язковому порядку, призначають комплекс гематологічних досліджень, який називають загальний клінічний аналіз крові (ЗАК). Донедавна ЗАК виконувався практично без використання приладів, вручну. Мати в оснащенні лабораторії сучасні прилади – мрія лікарів кожної АЗПСМ. Для персоналу Новогалещинської АЗПСМ ця мрія стала реальністю.

Медичне обладнання надійшло від наших надійних соціальних партнерів - ТОВ «Біланівський ГЗК», згідно договору «Про виконання умов резолюції громадських слухань щодо врахування інтересів територіальної громади Новогалещинської селищної ради». Було придбано наступні апарати та додаткове обладнання до них( штативи, пробірки) на суму 300 тис грн:

Biochem SA — полуавтоматичний біохімічний аналізатор оснащений термостатом та MicroCC-20Plus - автоматичний гематологічний аналізатор на 20 параметрів, с дифференціровкою лейкоцитів по 3-х субпопуляціях і побудовою 3-х гістограм. Сучасні високотехнологічні гематологічні аналізатори здатні вимірювати більше 32 параметрів крові.



Тепер пацієнти, в кого є проблеми зі здоров’ям, – можуть за направленням сімейного лікаря пройти необхідне тестування. Аналізатор крові за лічені хвилини на дисплей виводить показники холестерину, тригліцеридів, глюкози Адже, краще здійснити профілактику, ніж потім лікувати недугу.

І це не єдина допомога для АЗПСМ, яка надійшла від ТОВ «Біланівський ГЗК». Раніше також закуплялося обладнання, виконувалися ремонтні роботи. А до кінця цього року буде здійснено ремонт семи оглядових кабінетів та приміщення коридору. Тож, дякуємо нашим соціальним партнерам за допомогу та сподіваємося і на подальшу підтримку та співпрацю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь