A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення тридцять п'ятої сесії сьомого скликання від 19.06.2020

Дата: 15.07.2020 14:27
Кількість переглядів: 556

Протокол тридцять п'ятої сесії сьомого скликання від 19.06.2020

Порядок денний

Рішення №1 Про обрання лічильної комісії Новогалещинської селищної ради

Рішення №2 Про внесення змін змін до рішення №3тридцятої сесії сьомого скликання "Про бюджет Новогалещинської селищної ради на 2020" від 23.12.2019

Рішення №3 Про внесення змін до рішення №1 тридцять восьмої сесії сьомого скликання Пісківської сільської ради на 2020" від 27.12.2019

Рішення №4 Про продовження дії рішення другої сесії сьомого скликання від 25.06.2018, двадцятої сесії сьомого скликання від 06.06.2020 на 2020 рік

Рішення №5 Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період

Рішення №6 Про введення посади асистента вихователя у штатний розпис закладу дошкільної освіти (ясла-садок) "Казка" Новогалещинської сел.ради Козельщинського р-ну Полтавської обл.

Рішення №7 Про передачу дитячих та спортивних майданчика з балансу Новогалещинської селищної ради на баланс КП "ЖКП Новогалещинської селищної ради"

Рішення №8 Про внесення змін до Комплексної програми Профілактики правопорушень на 2018-2020 рр.

Рішення №9 Про створення поліцейської станції на території Новогалещинської селищної ради

Рішення №10 Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців по Новогалещинській селищній раді

Рішення №11 Про забезпечення виконання рішення Полтавського окружного адміністративного суду

Рішення №12 Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік

Рішення №13 Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність

Рішення №14 Про надання дозволу Новогалещинській селищній раді на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності по вул.Центральна, буд.95, смт Нова Галещина

Рішення №15 Про надання дозволу Новогалещинській селищній раді на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності по вул.Центральна, буд.115, смт Нова Галещина

Рішення №16 про скасування рішень двадцять п’ятої сесії сьомого скликання від 11.10.2019 року №10 та №11

Рішення №17 Про відмову у наданні гр.Кравченко О.О. дозволу на розроблення проекту щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №18 Про відмову у наданні гр.Кравченко Н.В. дозволу на розроблення проекту щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Рішення №19 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) у власність гр.Шевчуку Я.Д.

Рішення №20 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність гр.Демидову А.А.

Рішення №21 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Биченко Л.П., гр.Яценко М.П..

Рішення №22 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення державної власності на території Новогалещинської селищної територіальної громади Кременчуцького району Полтавської області

Рішення №23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Самойленка В.М.

Рішення №24 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Михайлець Л.І.

Рішення №25 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Борідченку М.В.

Рішення №26 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі у власність гр.Сурмило Л.М.

Рішення №27 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Сухаренко М.С.

Рішення №28 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Пилипчук Т.Є.

Рішення №29 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Сербин Л.О.

Рішення №30 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Таран А.В.

Рішення №31 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Лашко І.П.

Рішення №32 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Гриц С.В.

Рішення №33 Про затвердження технічної документації землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр.Павловій Т.В.

Рішення №34 Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки за адресою: вул.Центральна, буд.84, смт Нова Галещина, Козельщинський район, Полтавська область.

Рішення №35 Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ "Біланівський ГЗК" під розташування електричних опор в межах с.Бондарі, Кременчуцького району, Полтавської області Новогалещинської селищної ради.

Рішення №36 Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Рішення №37 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Сличко Ю.Ю.

Рішення №38 Про створення громадських пасовищ та затвердження Положення про громадські пасовища на території Новогалещинської селищної отг

Рішення №39 Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за межами населених пунктів Новогалещинскьої селищної ради

Рішення №40 Про надання щорічної основної відпустки селищному голові з виплатою матеріальної допомоги для вирішення матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань

Рішення №41 Про внесення змін до структури, штатного розпису працівників апарату виконавчого комітету та працівників виконавчих органів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь