A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Станемо у «ЛАНЦЮГ СОБОРНОСТІ»

Дата: 22.01.2021 08:56
Кількість переглядів: 630

В цьому році мужній бренд з українським характером КОZАЦЬКА РАDА доведе, що жодні перешкоди не стануть українцям на заваді. За його сприяння буде створено віртуальний ланцюг, що поєднає Київ та Сімферополь 21–22 січня.
Живий ланцюг 2021

День Соборності – свято, що символізує не тільки об'єднання нації, але й день, коли лишаються в стороні всі суперечки. Зрозуміти, що сила в єдності нас вчить історія та нагадує сьогодення. У час, коли ми маємо українські території, непідконтрольні українській владі, День Соборності – ще один привід нагадати, що Крим та Донеччина – це Україна.

Цього року між Києвом та Сімферополем збудують перший в історії віртуальний ланцюг Соборності. Він простягнеться на 1058 кілометрів і п’ять разів перетне Дніпро, символічно поєднавши Україну.


В часи, коли випробовується єдність нашого народу, українці зможуть вписати нові сторінки в історію Соборності. І хоча живий ланцюг єдності традиційно будувався зі Сходу на Захід, цього року він повинен поєднати Україну там, де її намагаються розділити – між Києвом та Сімферополем.

Акція розпочнеться у 31 річницю «Української хвилі» – 21 січня і триватиме протягом двох днів. Вперше вона зможе поєднати усіх українців, незалежно від відстані та фізичної можливості бути присутнім, адже ланцюг Соборності буде збудований в Інтернеті.

Щоб стати у ланцюг, достатньо авторизуватися на сайті «Ланцюг Соборності» https://unite-ukraine.com.ua Звідти автоматично підтягнеться аватарка і стане наступною в черзі із тисяч аватарок інших учасників, що мають метр за метром вишикуватись на 1058 кілометрів маршруту.

Долучайся до Ланцюга Соборності, який реалізується за підтримки бренду КОZАЦЬКА РАDА, у якого справді український характер.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь