A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання третьої сесії восьмого скликання

Дата: 04.02.2021 16:20
Кількість переглядів: 982

Фото без опису

04 лютого 2021 року під головуванням cелищного голови Світлани Самсонової відбулася 3 сесія Новогалещинської селищної ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 20 депутатів селищної ради, старости, начальники відділів виконавчого комітету селищної ради. На пленарне засідання сесії селищної ради були запрошені: директор КНП «Центр ПМСД Пришибської сільської ради» - Носенко В.О., завідувач Новогалещинської АЗПСМ лікар загальної практики – сімейний лікар – Щепаченко О.О.

Фото без опису

У ході засідання було розглянуто 57 питань порядку денного, які попередньо депутати розглянули та опрацьовали на постійних комісіях селищної ради.

Одними із перших розглянутих питань були фінансові питання:  «Про затвердження звіту про виконання бюджету Новогалещинської селищної територіальної громади за 2020 рік» та «Про внесення змін до рішення Новогалещинської селищної ради «Про бюджет Новогалещинської  селищної  територіальної громади на 2021 рік».

Фото без опису

Крім того депутати прийняли важливе рішення про прийняття у комунальну власність Новогалещинської селищної майно КНП «Козельщинський ЦПМСД», майно сектору культури, молоді та спорту Козельщинської РДА та бюджетні установи закладів освіти зі спільної власності територіальних громад сіл і селищ Козельщинського (Кременчуцького) району.

Фото без опису

Ще було прийнято ряд Програм, одна з яких – Програма соціального захисту населення Новогалещинської селищної ради «Турбота» на 2021 рік.

Після детального обговорення депутати прийняли рішення «Про встановлення тарифів на комунальні послуги».

Фото без опису

У ході сесії також було прийнято ряд рішень, які стосуються виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та інші. Із 12 питань «Про надання дозволу на розробку землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для передачі в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК» 8 відкладено на доопрацювання.

Фото без опису

Прийняті рішення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті  селищної ради у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Після розгляду питань порядку денного, депутати заслухали виступ директора КНП «Центр ПМСД Пришибської сільської ради» - Носенко Валентини Олексіївни та завідувача Новогалещинської АЗПСМ лікаря загальної практики – сімейного лікаря – Щепаченко Олександра Олександровича щодо порядку та умов надання медичних послуг в старостинських округах. Присутні мали змогу отримати відповіді на всі поставлені запитання.

Фото без опису

Фото без опису
 

На завершення засідання завітали депутат Кременчуцької районної ради – Скрильник Руслан Петрович та в.о. головного лікаря КНМП «Кременчуцької ЦРЛ» – Ігнатчук Марія Володимирівна.

Фото без опису

Фото без опису

Вони розповіли про те, що КНМП «Кременчуцька ЦРЛ» передана на баланс Кременчуцької міської ради та про подальші перспективи та можливості співпраці Новогалещинської громади з лікарнею. Приємним завершення візиту наших гостей було вручення Подяки від адміністрації КНМП «Кременчуцької ЦРЛ» селищному голові Світлані Самсоновій за надану фінансову допомогу в зміцненні матеріально – технічної бази підприємства.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь