A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Наблизити послуги до людей

Дата: 04.03.2021 15:38
Кількість переглядів: 1006

Фото без опису

Запрошуємо скористатися послугами терцентру жителів Новогалещинської селищної ради - пенсіонерів та людей з обмеженими фізичними можливостями.

Шановні мешканці Новогалещинської територіальної громади! Нагадуємо ВАМ, що з 2021 року надання соціальних послуг догляду вдома для мешканців Новогалещинської громади забезпечує територіальний центр соціального обслуговування Кременчуцького району.

8 соціальних робітників терцентру надають соціальні послуги 59 одиноким непрацездатним громадянам,  а селищна рада фінансує їм оплату праці.   І це не єдиний вид послуг для літніх людей. Працівники територіального центру соціального обслуговування в постійному пошуку нових форм і методів роботи, прагнуть покращувати та розширювати спектр соціальних послуг. Для покращення соціального обслуговування та забезпечення якісних умов життя, незалежно від місця проживання, територіальний центр проводить активну роботу виїжджаючи не тільки до центральної садиби, а й до старостинських округів громади.

Такими послугами вже багато років користуються мешканці Бондарівського старостату, бо їхня співпраця з терцентром Кременчуцького району давня, міцна та надійна. А для мешканців решти території громади (Нової Галещини, с. Горбані, с. Велика Безуглівка, Василівського та Пісківського старостату) це приємна новина. Бо користуватися послугами безпосередньо за місцем проживання набагато зручніше, ніж їздити до районного центру.

Серед переліку послуг, які надаються на виїзді командою терцентру, впроваджена перукарська послуга, яка надається платно та безоплатно. Місце надання послуги визначено індивідуально для кожного старостату та центральної садиби.  

Фото без опису

Громадянам, які за станом здоров’я не мають можливості прибути у визначене місце, перукар надає послуги на дому. Послугами перукаря мешканці громади дуже задоволені, адже стрижка, навіть тим, хто отримує послугу за гроші, є цілком доступною. Кількість бажаючих отримати послугу перукаря постійно зростає.

Фото без опису

До вашої уваги повний перелік послуг, які надаються на виїзді командою тер центру:

- перукарські послуги:

- жіноча стрижка -27, 15 грн;

- чоловіча стрижка – 18, 46 грн;

- ремонт взуття – від 19 грн до 75 грн;

- ремонт одягу – від 9грн  до 273грн;

- заточування ножів, ножиць, сокир, лопат, сап, цепів на бензопил

  від 5,60 грн до 28 грн;

- косіння трави – від 35 грн до 142 грн за сотку;

- розпилювання дров – 150 грн за годину роботи бензопили;

- прокат засобів реабілітації (милиці, ходунки, коляски, анти пролежневі матраци) – за детальною інформацією звертатися у відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради або до старост за місцем проживання.

- масаж (за окремо визначеним графіком для кожного округу) – за детальною інформацією звертатися в АЗПСМ та ФАПи за місцем проживання.

- гуманітарна допомога у вигляді одягу та взуття б/в. (для дітей та дорослих).

Всіх громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, бажаючих скористатися послугами щиро запрошуємо! При собі мати пенсійне посвідчення!!!

ВСТАНОВЛЕНИЙ ГРАФІК :

смт Нова Галещина, с. Горбані, с. Велика Безуглівка - другий четвер кожного місяця з 9 00 до 12 00  приміщення фойє Новогалещинського будинку культури;

Бондарівський старостинський округ – друга п’ятниця кожного місяця

з 9 00 до 12 00 адмінприміщення колишньої сільської ради  або  фойє будинку культури;

Василівський старостинський округдругий вівторок кожного місяця

з 9 00 до 12 00  адмінприміщення колишньої сільської ради;

Пісківський старостинський округостанній вівторок кожного місяця

з 9 00 до 12 00 адмінприміщення колишньої сільської ради (с. Піски);

Виїздна робота максимально спрямована на задоволення потреб громадян, щоб нікого не залишити без уваги та допомоги, наближаючи соціальні послуги для тих, хто їх потребує. Одночасно проводиться інформаційно - роз’яснювальна робота серед населення щодо змісту та видів соціальних послуг.

Шановні наші пенсіонери! Ми висловлюємо безмежну вдячність вашому поколінню за життєвий досвід та безцінні поради. Ви - наша мудрість. Ви – приклад для наслідування. Наш обовязок – це турбота про Вас і ми будемо нести його з гідністю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь