A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чемпіонат Полтавщини з футболу 2021

Дата: 29.04.2021 15:58
Кількість переглядів: 891

Фото без опису


Вперше в історії футбольного життя нашого селища любителі футболу та всі бажаючі зможуть на власні очі побачити матч Чемпіонату Полтавської області, який стартує 1 травня. І для цього не треба нікуди їхати, великий спорт прийде до нас. Бо однією із команд, які будуть виборювати Кубок Полтавської області з футболу 2021 року стала команда СК «Геологія 2» (Нова Галещина). Гра у Новій Галещині відбудеться 4 травня о 15:00 годині, це буде матч-відповідь між командами СК «Геологія 2» (Нова Галещина) та ФК «Гірник-Спорт 2» (Горішні Плавні). У складі команди СК «Геологія 2» (Нова Галещина) грають хлопці з нашої громади і наша підтримка їм дуже потрібна.

Тим часом підготовка до матчу йде повним ходом. На стадіоні мікрорайону біофабрики, на якому відбудеться гра, щодня працюють люди над тим, аби  матч пройшов за відмінних умов. Наразі вже наведено благоустрій прилеглої території (кронували дерева, видалили самосійну поросль), викосили газон, за кошти місцевого бюджету встановили урни для сміття та сім лавок  для вболівальників. Як і завжди, на допомогу працівникам з благоустрою прийшли ТОВ «Біланівський ГЗК», НВК «Геологія» та небайдужі депутати. На стадіон завезли пісок, надали спецтехніку для вирівнювання поверхні поля та установки воріт. Ще буде встановлено роздягальню для гравців.


Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


Зараз наша команда готується до виїзного поєдинку з ФК «Гірник-Спорт 2» (Горішні Плавні). Матч відбудеться 1 травня о 15:00 в місті Горішні Плавні. Транспортом нашу команду забезпечить виконавчий комітет.

Ми всією громадою бажаємо нашій команді СК «Геологія  2»  завжди залишатися у відмінній формі і з кожним матчем доводити бездоганність своєї майстерності і таланту. Успіхів на полі і великої удачі в грі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь