A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення десятої сесії восьмого скликання Новогалещинської селищної ради від 23.09.2021 року

Дата: 29.09.2021 10:07
Кількість переглядів: 617

ПРОТОКОЛ_десята сесія Новогалещинської селищної ради восьмого скликання від 23.09.2021 року

ПРОТОКОЛ_десята сесія Новогалещинської селищної ради восьмого скликання від 23.09.2021 року_ч.2

ПРОТОКОЛ_десята сесія Новогалещинської селищної ради восьмого скликання від 23.09.2021 року_ч.3

ПРОТОКОЛ_десята сесія Новогалещинської селищної ради восьмого скликання від 23.09.2021 року_ч.3

Рішення №1 Про обрання лічильної комісії

Рішення №2 Про затвердження Прогнозу бюджету Новогалещинської селищної територіальної громади на 2022-2024 рр

Додаток до рішення №2_ч.1 Додаток до рішення №2_ч.2

Рішення №3 Про внесення змін до показників селищного бюджету на 2021 рік + дод 1-4

Рішення №4 Про внесення змін до Програми профілактики правопорушень Новогалещинської селищної ради на 2021-2023 рр

Рішення №5 Про введення посади кухаря в штатний розпис Опорного закладу освіти «Новогалещинський ліцей Новогалещинської селищної ради»

Рішення №6 Про внесення змін до рішення третьої сесії Новогалещинської селищної ради восьмого скликання № 20 від 04.02.2021 року «Про затвердження структури комунального закладу «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму Новогалещинської селищної ради»

Рішення №7 Про розгляд клопотання комунального закладу «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму Новогалещинської селищної ради»

Рішення №8 Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період

Рішення №9 Про внесення змін до рішення тридцять шостої сесії сьомого скликання від 05.08.2020 року № 35 Новогалещинської селищної ради «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за межами населеного пункту смт Нова Галещина по вул. Малинова,17 Новогалещинської селищної ради»

Рішення №10 Про здійснення державної реєстрації речового права комунальної власності на земельні ділянки за межами населених пунктів

Рішення №11 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки

Рішення №12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки

Рішення №13 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки

Рішення №14 Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок

Рішення №15 Про внесення змін до договору оренди ТОВ «ЄВРАЗІЯ БІЗНЕС ГРУП» на земельну ділянку з кадастровим номером 5322080800:00:010:0274

Рішення №16 Про внесення змін до договору оренди ТОВ «ЄВРАЗІЯ БІЗНЕС ГРУП» на земельну ділянку з кадастровим номером 5322080800:00:010:0273

Рішення №17 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду гр. Скрильник П.Г.

Рішення №18 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) ФГ «Лаванда»

Рішення №19 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для передачі в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) ФГ «Атланта»

Рішення №20 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівській ГЗК»

Рішення №21 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівській ГЗК»

Рішення №22 Про затвердження технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки не сільськогосподарського призначення переданої в оренду ТОВ «Біланівській ГЗК»

Рішення №23 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для передачу в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №24 Про надання дозволу ТОВ «Біланівський ГЗК» на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок

Рішення №25 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки відповідно до Державного акту на право постійного користування землею

Рішення №26 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Пуценко В.О.

Рішення №27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Павлушкіній А.Г.

Рішення №28 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Гноєвому О.В.

Рішення №29 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Банк В.М.

Рішення №30 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Борейко В.В.

Рішення №31 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Гаврилишину О.А.

Рішення №32 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Гаврилишиній А.А.

Рішення №33 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Гуриній А.П.

Рішення №34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Дідус М.І.

Рішення №35 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Михайленку В.А.

Рішення №36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Романченко В.М.

Рішення №37 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Романченко Л.О.

Рішення №38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Сезько В.А.

Рішення №39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Тристан І.Г.

Рішення №40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Лаугасон В.О.

Рішення №41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Нефедову Л.В.

Рішення №42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Радька М.В.

Рішення №43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Ткач А.В.

Рішення №44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Линовицькому М.О.

Рішення №45 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Линовицькому О.О.

Рішення №46 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Баксан Н.І.

Рішення №47 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Штефан Л.С.

Рішення №48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Жемчужній О.К.

Рішення №49 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Пархоменко М.В.

Рішення №50 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кошелапову В.П.

Рішення №51 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Соболєвій В.П.

Рішення №52 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Солкан О.А.

Рішення №53 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шаповал Г.І.

Рішення №54 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Яценко Я.Г.

Рішення №55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Литвин І.О..

Рішення №56 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кіт А.А.

Рішення №57 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Соловей Т.І.

Рішення №58 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лаугасон Н.М.

Рішення №59 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Біховцю В.І.

Рішення №60 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Павлушкіній А.Г.

Рішення №61 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Карпенко Н.Г.

Рішення № 62 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Пархоменко О.В., Пархоменко В.В.

Рішення №63 Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Чемерис М.В.

Рішення №64 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки учаснику АТО гр. Пособчуку Г.Г.

Рішення №65 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Дульші С.І.

Рішення №66 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Селецькому В.В.

Рішення №67 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Мартиненко Т.В.

Рішення №68 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Безуглому Е.В.

Рішення №69 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кумаці Н.Г.

Рішення №70 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Побережній І.О.

Рішення №71 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Пєніній О.В.

Рішення №72 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кадировій З.С.

Рішення №73 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Онищенко М.Г.

Рішення №74 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Олійник Л.С.

Рішення №75 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лозько Л.М.

Рішення №76 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Литвиненко А.Д.

Рішення №77 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для заміни сертифікату на земельну частку (паї) гр. Лаугасон В.О.

Рішення №78 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності

Рішення №79 Про затвердження Проекту "Поточний ремонт проїзної частини по вулиці Центральна в смт Нова Галещина Кременчуцького району Полтавської області"

Рішення №80 Про затвердження Проекту "Капітальний ремонт проїзної частини по вулиці Миру смт Нова Галещина Кременчуцького району Полтавської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь