A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогалещинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Рішення тринадцятої сесії Новогалещинської селищної ради восьмого скликання від 21.12.2021 року

Дата: 28.12.2021 15:27
Кількість переглядів: 424

ПРОТОКОЛ тринадцятої сесії восьмого скликання від 21.12.2021 року_ч.1

ПРОТОКОЛ тринадцятої сесії восьмого скликання від 21.12.2021 року_ч.2

Рішення №1 Про обрання лічильної комісії Новогалещинської селищної ради

Рішення №2 Про внесення змін до бюджету на 2021 рік

Рішення № 3 Про бюджет Новогалещинської селищної територіальної громади на 2022 рік

Рішення №4 Про розгляд зверненнь Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів СБУ

Рішення №5 Про затвердження Програми антикорупційних заходів Новогалещинської територіальної громади на 2022-2023 роки

Рішення №6 Про затвердження Програми соціального захисту населення Новогалещинської селищної ради «Турбота» на 2022 рік + Програма "Турбота" на 2022

додаток 1 + заходи до Програми соціального захисту населення Новогалещинської селищної ради «Турбота» на 2022 рік

Програма соціального захисту населення Новогалещинської селищної ради «Турбота» на 2022 рік

Рішення №7 Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Новогалещинської територіальної громади на 2022 рік

Рішення №8 Про затвердження Програми підтримки розвитку КНП «Козельщинська центральна лікарня» на 2022 рік

Рішення №9 Про затвердження Програми підтримки розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Новогалещинської селищної ради на 2022 рік

Рішення №10 Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Новогалещинської територіальної громади на 2022 рік

План соціально-економічного розвитку Новогалещинської територіальної громади на 2022 + Додаток 1

Додаток 2 до рішення №10 "Перелік програм і заходіфв які планується реалізувати Новогалещинською селищною радою у 2022 році"

Рішення №11 Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування на території Новогалещинської територіальної громади на 2022 рік

Рішення №12 Про внесення змін до Положення про Цільовий фонд Новогалещинської селищної ради

Рішення №13 Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період

Рішення №14 Про затвердження Положення про преміювання працівників Новогалещинської селищної ради, встановлення їм надбавок та надання допомог на 2022 рік

Рішення №15 Про безоплатну передачу матеріальних цінностей Новогалещинської тг на баланс КП "Житлово-комунальне підприємство Новогалещинської селищної ради"

Рішення №16 Про безоплатну передачу матеріальних цінностей комунальної власності Новогалещинської ТГ на баланс виконавчого комітету Новогалещинської селищної ради

Рішення №17 Про затвердження розпорядженнь селищного голови в міжсесійний період

Рішення №18 Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону

Рішення №19 Про здійснення державної реєстрації речового права комунальної власності на земельні ділянки за межами населених пунктів

Рішення №20 Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер: 5322084200:00:005:0225

Рішення №21 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду ТОВ «Біланівський ГЗК»

Рішення №22 Про внесення змін до договору оренди ФГ «Еліта» на земельну ділянку з кадастровим номером: 5322080801:01:001:0209

Рішення №23 Про внесення змін до договору оренди ФГ «Еліта» на земельну ділянку з кадастровим номером: 5322080801:01:001:0017

Рішення №24 Про внесення змін до договору оренди ФГ «Еліта» на земельну ділянку з кадастровим номером: 5322080801:01:001:0018

Рішення №25 Про внесення змін до договору оренди з Ткаченко О.О. на земельну ділянку з кадастровим номером: 5322080805:05:001:0039

Рішення №26 Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земель с. Піски Новогалещинської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області

Рішення №27 Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земель с. Трудовик Новогалещинської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області

Рішення №28 Про затвердження технічної документації про нормативно-грошову оцінку земельної ділянки площею 35,0629 га кадастровий номер: 5322480700:03:000:0157

Рішення №29 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв), які знаходяться в оренді ФГ «Відродження – АГРО»

Рішення №30 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Резніка В.Г.

Рішення №31 Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ФГ «Відродження – АГРО»

Рішення №32 Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель комунальної власності ФОП Матюсі В.Ю.

Рішення №33 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Матицину В.М.

Рішення №34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Бондаревській Н.Л.

Рішення №35 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Єременко В.В.

Рішення №36 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Єременко Л.Л.

Рішення №37 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Килимистому М.В.

Рішення №38 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Крячко Є.В.

Рішення №39 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Крячко Л.А.

Рішення №40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Ніколайчук Л.Г.

Рішення №41 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Шараєнко А.М

Рішення №42 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Терещенко І.М.

Рішення №43 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Семеновій М.В.

Рішення №44 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Рябусі І.С.

Рішення №45 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Джафаровій Л.А.

Рішення №46 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Біланенко В.Д.

Рішення №47 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Самойленко С.І.

Рішення №48 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Щербак В.І.

Рішення №49 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Семенову О.Л.

Рішення №50 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Біланенко Л.В.

Рішення №51 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Гаврилець О.В.

Рішення №52 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Волошиній Л.Г.

Рішення №53 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Приймак Л.М.

Рішення №54 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Мальон М.Б.

Рішення №55 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Бутенка І.О.

Рішення №56 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Ковальова В.П.

Рішення №57 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Іщенка В.К.

Рішення №58 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Побережної І.О.

Рішення №59 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Мелешко А.А.

Рішення №60 Про скасування рішень Новогалещинської селищної ради

Рішення №61 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кісельовій О.А.

Рішення №62 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Пойді В.С.

Рішення №63 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Баленко Т.Г.

Рішення №64 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Самойленку Р.А.

Рішення №65 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Коваленко Ю.М..

Рішення №66 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Коваленко Л.В.

Рішення №67 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Кононенко М.О.

Рішення №68 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Карпенко Н.Г.

Рішення №69 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Лучко О.М.

Рішення №70 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Різник М.Ю..

Рішення №71 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Матвієць Н.О.

Рішення №72 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Фільчакову В.В

Рішення №73 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність гр. Заїченко О.Л..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь